Ny musik från Frank Ocean?

Byter Spotify-header, släpper ny merch & två avsnitt på 'blonded RADIO'

Ny musik från Frank Ocean?! Kan det stämma? Hm, ja kanske. I går fyllde Frank Oceans ikoniska skiva channel Orange hela 10 år. Och det har gått nästan sex år sedan vi senast fick en fullängdare från artisten. Då i form av albumet Blonde. Många fans har frågat sig när vi ska få ny musik från Frank (utöver ett fåtal singlar som kommit genom åren). Kanske är det äntligen dags?

I går släppte Frank Ocean två nya avsnitt på hans blonded RADIO012 och 013 finns nu ute på Apple Music. I samband med detta släppte han också merch som hyllar channel ORANGE tioårsdag. Detta i form av T-shirts samt en posters.

Avsnitt 012 har fått namnet ”blonded LSD” där vi hör ett samtal mellan artisten och Dr. James Fadiman – vi hör även en instrumental proddad av Frank själv, spela i bakgrunden. Avsnitt 013 heter ”blonded ENERGY!” och inkluderar en intervju med Master Mingtong Gu.

Fans har även noterat att Frank Ocean bytt till en ny bild som sin Spotify-header, vilket startat rykten om att mer ny musik kan vara på väg.

Du kan lyssna på de nya avsnitten av blonded RADIO på Apple Music – samt köpa den nya merchen här.