Foto: Collier Schorr

Frank Ocean ska regissera egen långfilm

Filmen har arbetsnamnet ’Philly’

Senast vi fick ett album från Frank Ocean var 2016 när han släppte den hyllade Blonde. Sedan dess har han hållit det lowkey med musiken - och fansen har inte fått ta del av mycket där. Nu verkar Frank Ocean ha andra planer på gång - som inkluderar något helt annat.

Den senaste tiden har produktionsbolaget A24 släppt hyllade filmer och serier som Midsommar (2019), X (med Kid Cudi) samt Euphoria (Säsong 2). I en intervju med Discussing Film avslöjar Frank Ocean att han diskuterar möjligheten att släppa sin första långfilm tillsammans med just bolagen A24 och 2AM.

Även om detta skulle bli första gången som Frank Ocean står som regissör för en hel film, har han alltid haft en stor kärlek för just filmskapande. Utöver att han stod bakom sitt egna visuella projekt Endless 2016 - har han dessutom jobbat med A24 tidigare. Då skrev han förorden till filmen Moonlight, samt soundtrack till filmen Waves.

Det finns ännu inte mycket info kring den potentiella långfilmen. Det som Frank Ocean berättat än så länge är att arbetstiteln är "Philly" och att han skulle kunna tänka sig Mexico som inspelningsplats. Men inget är ännu bestämt.

Håll koll på Dopest.se för fler filmnyheter.