Frank Ocean släpper ny musik & merchandise

Hör singeln "DHL" samt kolla in nya tröjorna & vinylerna på hemsidan.

Det har gått över två år sedan Frank Ocean släppte sitt hyllade projekt ”Blonde” och fansen är minst sagt hungriga efter ny musik. Igår dök ett spännande inlägg upp på Frank Ocean’s Instagram där en T-shirt med trycket ’Blonded’ visades upp. Inlägget hänvisade till Frank’s hemsida där en minikollektion av olika tröjor samt två vinyler låg tillgängliga att köpas.

Vinylerna visar både upp en smaskig swipe bestående utav ett Youtube-klipp från Frank’s klubbspelning i Queens några dagar tidigare. I klippen hör vi smakprov på de två nya spåren och vi ser också att den ena låten ”Cayendo” har en Sango Remix, samt att det andra spåret ”Dear April” kommer med en remix från electro-favoriterna Justice.

Mini-klädkollektionen består av en T-shirt varav trycket lyder ”PrEP” i blågul text och den andra ”blonded” i ljusrosa. Både tröjorna finns att välja som svart eller vit.

Inte nog med detta! Samma dag kommer nyheten att ännu en låt släpps, och denna gång på officiella streamingtjänster. Frank Ocean släpper låten ”DHL” och den finns tillgänglig via Spotifylänken. Är du för nyfiken på de andra två spåren (som verkar leda till en större samling/album) så finns de redan läckta på SoundCloud. Kollektionen ser du ovan!