Foto: Pressbild

Fred again… klar som headline för Way Out West 2024

En av två stora artistsläpp

Bara dagar efter att ha premiärspelat nu musik med Kanye West & Ty Dolla $ign på scen i Los Angeles kommer nu nyheter om att Fred again... ska till Sverige för första gången. Way Out West har gått ut med att den 30-åriga DJ:n och producenten kommer att vara headline för festivalens line-up 2024.

Hans första stora Sverigespelning kommer på vågen av en världsomspännande turné med slutsålda arenor och gigantiska spelningar på världens mest prominenta festivaler. Sångaren, producenten och DJ:n har på kort tid gått från underground till att bli en av de största och mest hyllade namnen inom elektronisk dansmusik.

Way Out West går av stapeln mellan den 8–10 augusti i Slottsskogen i centrala Göteborg och blir festivalens sextonde upplaga. De avslöjar att nästa stora artistläpp kommer redan imorgon den 8:e november.

Ett begränsat antal Early Bird-biljetter till festivalen släpps nu på fredag den 10:e november klockan 10.00 via festivalens hemsida. Sedan tidigare har festivalen sålt rekordmånga Blind Bird-biljetter, vilket gör att kvoten med Early Bird-biljetter kommer att vara mindre än tidigare.