Fungz singel "ONE TIME" gästas av Abidaz & Alex Ceesay

För produktionen står stjärnskottet Rickard Lindow.

“Om jag hit her one time/ Det blir two times/ Men ser till så att no one knows”, så låter det på den Stockholmsbaserade artisten Joel Fungz nya singel. Kanske ringer det en klocka? Det är faktiskt inte så konstigt om texten känns något välbekant. “If I hit it one time, I’ma pipe her/ If I hit it two times then I like her/ If I fuck three times, I’ma wife her” sjöng A$AP Rocky nämligen på G-Eazys kända hitlåt. Trots att texten på Fungz nya singel för tankarna till sången “No Limit” (medvetet eller undermedvetet …), har “ONE TIME” sitt eget unika sound. Singeln, som gästas av inga mindre än Abidaz och Alex Ceesay, sänder ut tropiska dancehall-vibbar som för tankarna till den annalkande sommaren. För produktionen står den hyllade nykomlingen Rickard Lindow.

 

“‘ONE TIME’ är en låt som handlar om att den partner man träffar inte ska gå ut med information om vad de båda gör, till andra personer. Utan allt som sker stannar mellan dem”, berättar Fungz i ett pressmeddelande.

 

Fungz har på kort tid etablerat sig på den svenska hiphop-scenen. För enbart två år sedan gjorde han debut med dubbelsingeln “ROLLIN’/NIA”. Genombrottet kom dock när han släppte sin uppmärksammade “NIA (Remix)” som gästades av fler stora namn: Ibbe, Chris & Fada, Michel Dida och Ille Freeway. Under fjolåret fortsatte Fungz släppa singlar sporadiskt. Däribland “SPOTLIGHT” samt “02:00”. “ONE TIME” blir hans första singel för i år, men Dopest hoppas på många fler.

Lyssna på Fungz singel “ONE TIME” nedan!