Future & Drake är medeltida riddare på musikvideon till "WAIT FOR U"

Game of Thrones-vibes

Ni kan inte ha missat Future’s albumI NEVER LIKED YOU’, som för ett par dagar sedan fick en deluxe-version med ytterligare sex stycken låtar. En av skivans absoluta höjdpunkter var utan tvekan “WAIT FOR U”, med gästspel från Drake och otroliga vokaler signerade den nigerianska sångerskan Tems

Fun fact är att Tems återkommande mellanspel, som fungerar som en perfekt länk mellan herrarnas respektive verser, är en sample från hennes egen singel “Higher” från 2020. Där har Futures ständiga samarbetspartner, producenten ATL Jacob minst sagt gjort ett bra jobb. 

Nu har Future släppt en tillhörande musikvideo till “WAIT FOR U”, där Atlanta-rapparen och Drake helt klart är hjältarna i sin egen historia. Musikvideon som är producerad av den kanadensiska regissören Director X, kastar oss tillbaka till medeltiden och fullständiga Game of Thrones-vibes.

 “Once upon a time there was a toxic king who was going to war and leaving his queen behind”…

Så inleder berättarrösten historien. Där Future ta sig an rollen som kungen som lämnar sin drottning bakom sig. Drake å andra sidan fungerar som Kung Hendrix budbärare och vi ser rapparen till häst och fäktandes med både rustning och svärd. Episkt!

Kolla in videon till “WAIT FOR U” här ovan!