Future & Lil Uzi Vert släpper jointalbumet 'Pluto x Baby Pluto'

'Pluto x Baby Pluto' är döpt efter Future och Lil Uzi Vert's alter egos

Fredagen den 13 är allmänt känt som en otursdag, då talet 13 varit förknippat med olycka i tusentals år. Idag blir det ändring på det när de amerikanska rapparna Future och Lil Uzi Vert släpper det gemensamma albumet Pluto x Baby Pluto. Projektet består av totalt 16 spår och inkluderar inga gästinhopp. Men det behövs knappast när vi redan har två artister på beaten. Tillsammans skapar de ett trap-projekt som blir en betydande milstolpe i hiphopens historia.

Albumet Pluto x Baby Pluto är döpt efter respektive rappares alter ego. Future har kallats Pluto sedan långt tillbaka i karriären, och Uzi tog efter honom med namnet Baby Pluto tidigare i år som en hyllning till HNDRXX-rapparen. Under veckans gång har artisterna teasat releasen genom att dela trailer och låtlista på Instagram. På projektet ser vi produktion från bland andra 12Hunna, Bobby Raps, Buddah Bless, London on da Track, Turbo, Wheezy och Zaytoven – för att nämna några får.

Idag släpptes även musikvideon till låten ”That’s It”, som är regisserad av ingen mindre än Hype Williams. Williams har, utöver musikvideos åt namn som Will Smith, Kanye West och TLC, även regisserat den hyllade filmen Belly i vilken vi ser rapparna Nas och DMX.

Spana in videon och lyssna på Pluto x Baby Pluto nedan!