Future intar Annexet i Stockholm- Se Dopest exklusiva bilder

Igår intog den världskända rapparen Future, Stockholm för första gången. Självklart var vi på plats för att kunna återge kvällen. Spana in Dopest bilder från den efterlängtade spelningen.

 

Igår intog Future scenen på ett fullsatt Annexet i Stockholm för att inleda sin The Future HNDRXX Tour. Med två albumsläpp tidigare i år, som skedde med endast en veckas mellanrum (FUTURE  och HNDRXX), var det en förväntansfull publik som samlats.

 

Publikens förväntan var hög

Future har på senare år blivit en av de största inom hip hop-scenen med superhits som F*ck Up Some Commas, Low Life, Jumpman och inte minst Mask Off. Därför var det var inte helt oväntat att spänningen var hög inför framträdandet. Många var oroliga över hur bra han faktiskt skulle kunna prestera efter att ha spelat på BET Awards natten innan.

Efter ett misslyckat försök från förbanden att få igång publiken (med undantag från Stefflon Don) - kommer Future tillslut in iklädd Balenciagajacka, hoodie och solglasögon. Kvällen inleder han med låtar från FUTURE-albumet, vilket får publiken att vakna till liv. När artisten väl kör igång hits som Low Life, höjs stämningen i lokalen rejält. Publikens energi är på topp, många har längtat efter den här kvällen. Det märks när de sjunger med i hitsen och så kallade moshpits uppstår i flera delar av lokalen.

Masked-off version när Future överger autotune på scen

Future har ett stort självförtroende på scen och levererar en bra liveshow. Trots att han är känd för att vara en rappare som använder sig mycket av autotune, får vi för ovanlighetens skull höra hans "naturliga" röst genom de tunga beaten. Med sig på scen har han dessutom fyra manliga dansare.

Trots avsaknaden av några utav hans mest hypade låtar, som "Selfish" och ”Incredible” samt de allt för snabba övergångarna mellan låtarna, tycks majorteten av publiken lämna lokalen nöjda och i ren och skär eufori. Även om en del kanske hade önskat att se lite mer variation från Atlanta-rapparen ...

Future Stockholm Annexet Spelning KonsertFuture Stockholm Annexet Spelning Konsert Future Stockholm Annexet Spelning Konsert Future Stockholm Annexet Spelning Konsert

 

Foto: Victor Bergstedt/@Vibesart for Dopest