Gaboro släpper 'RUSH HOUR EP' – inspelad på 48 timmar

Norrköpingsrapparen har kokat upp fem spår med producenten Tsino – innehåller bland annat uppföljaren "SUAVEMENTE II"

Sedan karriären tog sin början har Gaboro och Tsino suttit ihop som en musikalisk duo. Rapparen och producenten är båda från Norrköping och har även samarbetat nära med andra artister från staden som Makkara och Rami Bazi, men på deras senaste collab-projekt RUSH HOUR är de helt solo.

EP:n är inspelad på bara 48 timmar, ett koncept de presenterade i en trailer som släpptes veckan innan release. Projektet innehåller fem helt nya spår och den tidigare släppta singeln ”CROLLE”, som dök upp tidigare i maj. På tracklisten hittar vi bland annat än uppföljare till en av Gaboros tidigaste hits: ”SUAVEMENTE II”. Likt originalet flippas melodin från Sash-hiten ”Ecuador” i beatet och i refrängen.

”Suavemente, Gaboro presidente” 

Det höga tempot och somriga beatsen är genomgående på hela projektet, med ”2 GLOCKS” som ett undantag som har mer kalla inslag i sin produktion. RUSH HOUR är dock främst ett projekt som befäster Gaboro och Tsinos platser i branschen samt deras signatur-sound, precis lagom till sommaren.

I samband med releasen har Gaboro även släppt hela 4 (!) nya musikvideos till ”MADRINA”, ”SUAVEMENTE II”, ”2 GLOCKS” och ”SHAKO MAKO”. Spana in dem på Youtube ovan tillsammans med den officiella trailern!

Lyssna på RUSH HOUR EP på Spotify!