Gee Dixon släpper sommarbangern ”Trah” tillsammans med Masse

Sista singeln innan nya EP:n

Idag släpper Gee Dixon sin sista singel "Trah" inför EPn JUJU PT.3 POSTUM - tillsammans med producenten Masse.

På nya singeln "Trah" rappar Gee om vapenvåldet som eskalerat i samhället, där även han själv blivit drabbad. Han upplever att människor inte väljer att prata om de dåliga sidorna av allt våld, utan att de istället uppfattat ämnet som något som blivit normalt och accepterat att leva med.

”Jag fick inspiration till låten TRAH när jag gick igenom en tid då många man kände föll offer för skjutvapenvåldet som eskalerat i vårt samhälle, även jag drabbades. När jag hade lyssnat mig omkring hörde jag oftast inte någon prata om dom dåliga sidorna av allt som händer härute, utan man vill helst prata om ämnet som om de något vi är vana vid och accepterat att leva med. Jag kände för att öppna upp för sanningen."

Låten är producerad av Masse, och är väldigt uptempo och kan bli en riktig sommarplåga på klubbarna runt om i landet. Han har redan haft smygpremiär för låten på Babel i Malmö vilket blev succé.

"Jag testade låten live för första gången i Malmö under min senaste konsert på Babel, jag märkte att publiken direkt gick igång på den. Det brukar vara ett tydligt tecken på att man prickat rätt i sitt skapande. Nu ser jag fram emot att låta er höra den o vibea för fullt till den.”

Gee Dixon lyckas som vanligt pricka rätt i lagom till sommaren och nu ser vi framemot JUJU PT.3 POSTUM som släpps den 17 juni.

Lyssna på nya singeln nedan!