Efter stor efterfrågan kickar Glossier igång 2022 med att ta tillbaka en mycket efterfrågad favorit. Nu lanserar de återigen You Solid, en vaxbaserad doft som kommer i en söt etuiet.

You Solid är en vaxbaserad doft, som är mer subtil än Glossier's You Eau de Parfum. Det är en personlig doft som är känd för att anpassa sig utefter vem som bär den. Med sitt magnetiska etuiet i klassisk Glossier-rosa färg kan du enkelt byta ut vaxet när det tar slut. Dessutom är You Solid den här gången helt veganskt. Storleken är perfekt för att stoppa ned i väskan eller fickan när du är på språng - kanske ännu smidigare en en klassisk parfymflaska i glas.

Doftvaxet You Solid är krämigt, sött, kryddigt och varmt. Den har toner av ambrox, ambrette, mysk, irisrot och rosépeppar. Det här är den perfekta doften för dig som letar efter nåt mer subtilt och hudnära. Den smyger sig på och påminner sig under dagen. Det är en doft som passar även dig med känsligare luktsinne. You Solid kan appliceras på såväl nacken och handleden - som i håret. Du kan enkelt fylla på under dagen om så önskas.

Glossier's You Solid kan du hitta redan nu på deras hemsida för 275 SEK, medan en påfyllning kostar 185 SEK.