Svenskt företag släpper världens dyraste Apple Watch-fodral

Så mycket är det värt

Äger du en Apple Watch? Då kommer en spännande nyhet för dig. Även om du kanske inte kommer köpa hem den här produkten själv … Nu lanseras nämligen världens dyraste Apple Watch-fodral. Det är dessutom tillverkat av det svenska lyxföretaget Golden Concept.

Golden Concept är kända för att skapa just exklusiva fodral för Apple-produkter, men slår nu rekord! Vad är då så speciellt med det nya Apple Watch-fodralet? Golden Concept Diamond Edition är faktiskt världens första, och hittills enda, Apple Watch-fodral med riktiga diamanter. Fodralet pryds av så mycket som 443 diamanter – vilket utgör en vikt på cirka fyra karat av diamanter. De kommer med VVS1-2 Clarity-betyg, är färglösa med E-färgklass samt är Excellent Cut för högsta briljans. Fodralet är hand-snidat av Golden Concepts hantverkare från ett block av titan. De kommer även med ett skräddarsytt gummiarmband och kan anpassas med gravyr på baksidan.

Vill du ha ett så gäller det att vara snabb … De släpper nämligen bara sju stycken, som beställt via Golden Concept’s hemsida och i deras butiker. Du kan köpa fodralet till antingen Apple Watch 7, eller för Apple Watch 8 som släpps inom kort.

Priset för ett armband är runt $15 000 USD.