• Foto: Google
  • Foto: Google
  • Foto: Google
  • Foto: Google
  • Foto: Google

Googles smarta högtalare ’Nest Audio’ kommer till Sverige

Går att förbeställa redan nu

Under loppet av 2020 är vi många som spenderat mycket tid att utforska aktiviteter att hitta på i hemmet. Medan en del säkert har hittat nya intressen, har musiklyssnandet varit en fortsatt populär aktivitet att avnjuta hemifrån. Nu släpps Googles nya smarta högtalare 'Nest Audio' för alla musikälskare - även i Sverige.

'Nest Audio' har 75 procent högre volymkapacitet och 50 procent starkare bas än föregångaren Google Home. Med en 19 mm diskant för en jämn högfrekvent täckning och tydliga toner, samt en 75 mm mid-woofer som verkligen ger tyngd till basen.Basen är tydlig och tonerna upplevs djupa vilket gör att Nest Audio erbjuder ett förstklassigt ljud vare sig du lyssnar på klassisk musik, R&B, pop eller rock.

Med Media EQ-funktionen anpassar sig Nest Audio automatiskt till vad du lyssnar på, oavsett om det är musik eller ett svar från Google Assistant. Dessutom justerar funktionen Ambient IQ Nest Audios volym baserat på bakgrundsbruset i hemmet. Om du har en Google Home, Nest Mini, eller kanske till och med en Nest Hub, så kan du enkelt göra Nest Audio till den centrala delen för hela ljudsystemet. Dessa enheter kan grupperas tillsammans så att du kan spela upp samma låt på alla dina enheter samtidigt.

'Nest Audio' finns nu tillgänglig för förbeställning online på Google Store och genom andra utvalda svenska återförsäljare. Med start den 15 oktober kommer Nest Audio även att finnas tillgänglig på hyllorna i butik hos bl.a. Elgiganten, Clas Ohlson, Kjell & Co Power, Media Markt, Netonnet och Webhallen för 1 149 SEK. Välj mellan färgerna “Krita” och “Kol”.