Greekazo hyllar sina nära på ”BÄSTFRIEND”

“Jag har ett band med mina bröder, men de inte som One Direction”

I dag släpper Greekazo den nya singeln “BÄSTFRIEND”. Låten blir den senaste releasen från rapparen som nyligen gav oss tracken “DEEPER”. Och det nya spåret handlar just om vänskap (som man kanske kunde gissat på titeln), och att hålla cirkeln tät.

På “BÄSTFRIEND” förklarar Greekazo sin kärlek till sina vänner, och hur hans liv vänt till det bättre. Som vanligt ger rapparen oss fyndiga bars, något han varit känd för sedan start. “Jag har ett band med mina bröder, men de inte som One Direction / Om vi träffar på *shh* we shooting in one direction” hör vi honom rappa i refrängen.

“Greekazo menar att livet som artist i Sverige gör dig till en utsatt person. Att vara naiv är det sista du kan vara, utan du måste alltid hålla koll på din omgivning och vilka du har i din krets för att överleva,” skriver hans team om låten i en pressrelease.

“BÄSTFRIEND” är producerad av Mackan. Vi får höra Greekazo rappa över ett beat som ger oss en riktig Old School-känsla. Det är en G-Funk Westcoast uptempo track som för oss till 90-talets Los Angeles.

Lyssna på "BÄSTFRIEND" med Greekazo i DOPEST Playlist nedan.