Greekazo visar upp flows och bars på personliga "KOMMER & GÅR"

Tillbaka med sitt gamla sound

20-åriga Greekazo har kommit en lång väg sedan han exploderat på scenen med den hyllade ”Hotspot”. Med två album bakom sig kickstartar idag Hässelby-rapparen det nya året med ännu en uppvisning av catchiga flows och smarta rader.

”KOMMER & GÅR” är en paketeras med en härlig produktion från Mackan, som lägger glada bjällror med en gnutt melankoli i dem. Trummorna är studsiga, medans 808-baserna diskret rullar i bakgrunden. Greekazo levererar en catchig refräng som reflekterar på allt från livsstilen till vänners tendens att komma och gå.

”Mannen, vilka vänner? Alla kommer och går / Jag åker hem till guzzen, jag kommer och går / Jag var deli, trodde pengar skulle stänga mitt sår”

Verserna tar upp tempot med rapparens signatur-flows som han aldrig missar med. Texterna är givetvis på smarta och har en hel del fiffiga samt någorlunda komiska rader som ”Hon vill ha min undre del, jag vill träffa hans övre delar”.

Lyssna på ”KOMMER & GÅR” i DOPEST Playlist nedan!