Guleed tillbaka med nya singeln "Backspegeln"

Den första av fyra låtar som kommer adderas till deluxeversionen av debutalbumet 50 Grader i februari.

Guleed’s debutalbum 50 Grader i februari som släpptes tidigare i år satte snabbt rapparen på kartan och hyllades av båda fans såväl som kritiker. På albumet fick vi höra Guleed ta inspiration från den amerikanska trapscenen samt sina somaliska rötter. Med på skivan fanns även gästinhopp från både Ozzy, Valon och danska Gilli. Förra veckan fick vi se en kortfilm med sammanlagt 3 spår från skivan tillsammans i en fem minuter lång musikvideo. Nu är han tillbaka med en helt ny singel vid namn ”Backspegeln”.

Guleed släpper idag singeln ”Backspegeln” som är den första av fyra låtar som kommer adderas till deluxeversionen av debutalbumet 50 Grader i februari. Låten ”Backspegeln” är gjord av Guleed själv tillsammans med danska T&O. Ikväll premiärar Guleed nya låten live på Way out West förfest på Södra Teatern i Stockholm.

Om du är ett fan av debutalbumet kommer deluxeversionen inte göra dig besviken. Lyssna på första spåret utav fyra tills den uppdaterade versionen av 50 grader i februari är komplett. Hör ”Backspegeln” med Guleed nedan!