Efter virala klippet – Gunna remixar Victor Thompsons ”THIS YEAR”

Borde han göra afrobeats på heltid?

När Gunna släpptes fri från YSL-fallet lät inte reaktionerna vänta på sig. Han har kallats "snitch" för sitt val att ta en så kallad "plea-deal" där han släpptes mot borgen i utbyte mot att han erkände att YSL är ett gäng, något han kritiserats för av både fans och andra rappare. Musiken har dock fortsatt att flöda och till albumet A Gift & A Curse spelade han två massiva shower, varav en i Los Angeles för ungefär två veckor sedan där han testade på något helt nytt.

Han tog nämligen ut afrobeatsstjärnan Victor Thompson på scenen för att framföra en remix av hans hit "THIS YEAR (Blessings)". Klipp från deras link up blev virala och fans började snabbt fråga efter en studioversion, vilket de nu snabbt svarar på genom en officiell singel som även innehållare Ehis 'D' Great som medverkade på originalet. Vi hör Gunna lägga fram ett flow som är mer åt sång än rap, med mycket mer liv än hans patenterat avslappnade stil. Vi får även några rader som eventuellt alluderar till hans problem med lagen.

Talked to God, it's out of my control
I will never, ever sell my soul

Låten kommer även med en musikvideo som bara strålar av positiv energi. Vi får se Victor Thompson runt om i världen samt behind the scenes i Los Angeles, där han spelar in tillsammans med Gunna i en session som nästan ser ut som ett liveframträdande.

Kolla på videon till "THIS YEAR (Blessings)" ovan och lyssna på låten på Spotify!