Gunna blir viral när han sjunger afrobeats på scen

Det har varit fullt av uppmärksamhet kring Atlanta-rapparen sedan han frisläpptes, nu visar han upp en ny talang

När Gunna släpptes fri från YSL-fallet lät inte reaktionerna vänta på sig. Han har kallats "snitch" för sitt val att ta en så kallad "plea-deal" där han släpptes mot borgen i utbyte mot att han erkände att YSL är ett gäng, något han kritiserats för av både fans och andra rappare.

Ingen kan dock förneka att hans karriär verkar ha förstörts. Albumet A Gift & A Curse har blivit ett av årets mest streamade hiphop-projekt och dessutom headlinade nyligen Wunna två massiva shower, en i New York och en i Los Angeles, varav den senare ägde rum nu i torsdags den 28:e september.

Under showen tog han ut Afrobeats-artisten Victor Thompson för att tillsammans framföra hans hit "This Year", som Gunna verkar medverka på en osläppt remix av. Det som chockat internet är hur pass väl Gunna passade in på afrobeats, när han sjöng sin vers med en självsäkerhet som inte på något sätt vittnade om att han egentligen är en trap-rappare från Atlanta.

Klipp från framförandet har gått virala, med flera positivt överraskade reaktioner på framförallt plattformen X. Hittills har vi inte fått någon information om när eller om remixen kommer att släppas. Så länge kan vi njuta av hela framförandet filmat från publiken, spana in videon på Youtube ovan!