Halebop går ihop med Bastard Burgers - få årsförburking av hamburgare

Säkra dina burgare och telefon!

Från och med den 30 november kl 11.00 har snabba kunder möjlighet att få en årsförbrukning av burgare till ett värde av 10 000 kronor på Bastard Burgers. Dealen är gäller vid köp av Samsung Galaxy Flip 4 på halebop.se. Erbjudandet är en del av Halebop Limited Drop och finns i begränsad upplaga.

Halebop har under årets gång gjort ett gäng limiterade drop. Årets sista Limited Drop består av en årsprenumeration på Bastard Burgers. Vid köp av Samsung Galaxy Flip 4, 20 GB, för 549 kronor med delbetalning på 36 månader och bindningstid på 24 månader ingår ett black card laddat med 10 000 kronor att köpa burgare för. Det motsvarar fler än ett Luleå Meal i veckan i ett helt år.

Dealen är en del av Halebop Limited Drop som är en serie av kreativa samarbeten mellan Halebop och olika kreatörer, företag och varumärken.

Halebop Limited Drop gäller för köp av en Samsung Galaxy Flip 4, 20 GB, för 549 kronor med delbetalning på 36 månader och bindningstid på 24 månader på halebop.se. På köpet ingår då ett “Halebop x Bastard Burgers Black Card” laddat med 10 000 kronor som motsvarar en årsförbrukning av hamburgare på alla Bastard Burgers restauranger.

Halebop Limited Drops släpps den 30 november klockan 11.00 på halebop.se. Dealen finns i begränsad upplaga, först till kvarn gäller.