Halebop släpper Air Jordan 1 – som en del av mobilabonnemang

Exklusivt i endast 10 exemplar

Halebop släpper en limited edition-sneaker i samarbete med Los Angeles-baserade sneakersdesignern theheyyman. Sneakern är utformad efter Halebops varumärke och ingår i dealen ”Världens dyraste abonnemang*” – tillsammans med en mobil och abonnemang.

Modellen är en klassisk Air Jordan 1 ”The Twisted smiley”, tillverkad av högkvalitativt italienskt läder. Fodret är mönstrat, den har utbytbara swooshes och Halebop-konstverk på yttersulorna. Bakom designen står internationellt erkända sneakersdesignern Nicholas Avery.

– Vi funderade länge på vad som borde ingå i världens dyraste mobilabonnemang och kom fram till att det såklart är en specialdesignad handsydd sneaker som bara finns i tio exemplar i hela världen, berättar Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Sneakern är en del av en exklusiv deal som går att köpa på halebop.se den 6 oktober. I dropet ingår dessutom 100GB abonnemang och en nyligen lanserad, vikbar innovation – Mobilen Samsung Galaxy Z Fold2 5G i kopparfärg. Det gäller att vara blixtsnabb för det finns bara tio deals. För dem som lyckas ta del av den kommer alltsammans i en särskilt utformad samlarbox.