Hamza Ftouni rekar proffssporter i ny serie

I första avsnittet boxas han med världsmästaren Sven Fornling, kommer bland annat testa hockey med SHL-spelare framöver

Hamza Ftouni, 28, är en radioprofil och podcastare som bland annat gjort sig känd i ”Morgonpasset” och ”Din Gata” på radiokanalen P3. Med bas i Malmö har han ofta fokuserat på sport och karriärerna bakom, vilket han nu gör på egen hand i podcasten ”Heltidsproffs” som han startade under 2021.

Under sin tid på P3 träffade Hamza många stora namn inom både sport och musik, bland andra Erik Niva, Timbuktu och Silvana Imam. Dessutom har hans setts i TV som deltagare i SVT-programmet ”Smartare Än En Femteklassare” såväl som en del reklamer. I podden ”Heltidsproffs” visar han upp den färgstarka personlighet han gjort sig känd för i radion, blandat med stor kunskap och känsla för sina gästers karriärer.

Nu tar han sina granskningar av proffsen till nästa nivå genom att slänga in sig själv i handlingarna. Med nya Youtube-serien ”Hamza Rekar”, som produceras med Rekatochklart & Bet365, utmanar Hamza fem olika proffs i deras sporter. Förloraren av utmaningarna blir straffad på olika sätt, så utöver äran av vinsten står även hedern på spel.

”Jag möter världsmästaren i boxning, en av världens bästa crossfit utövare, ishockey (aldrig stått på skridskor i hela mitt liv) mot allsvenska proffs OCH jag ska testa på trav vilket kan vara något av det sjukaste någonsin”, säger Hamza i en kommentar till DOPEST.

I första avsnittet, som redan är släppt på Youtube, möter han världsmästaren Sven Fornling i boxning. En uppgift som visar sig vara minst lika tuff som förväntat. Kika in avsnittet på Youtube nedan!