Happy Socks sprider kärlek med Keith Haring

Se Happy Socks senaste samarbetet med popkonst-legenden Keith Haring

Happy Socks har nu slagits sig samman med den ikoniska popkonst-legenden Keith Haring. I ett färgstarkt samarbete vill de sprida kärlek för alla! Den limiterade kollektionen släpps precis i tid för den ultimata kärleksdagen, alla hjärtans dag, och kollektionen passar perfekt att ge bort till present i någon man tycker mycket om!

Happy Socks har över åren fått möjlighet att jobba med stora musiker, individer och varumärken som The Beatles, Pharrell Williams, Steve Aoki och nu Keith Haring. Temat för kollektionen är kärlek för alla, vilket de anser vara lika aktuellt idag som för 30-år sedan, och något vi ständigt behöver påminnas om och stå upp för!
Kollektionens design baseras på några av Keiths mest kända konstverk och består av tre unika unisex-strumpor som kan köpas var och en för sig eller i en lyxig limiterad designbox. Två par kalsonger och två par trosor finns också med i kollektionen. Kollektionen släpps i Happy Socks koncept-butiker, på happysocks.com och hos utvalda återförsäljare.