Är du i behov av nya strumpor, ett fan av The Simpsons eller i bästa fall båda? Då är Happy Socks och The Simpsons nya collab något för dig. Nu kommer världens kändaste tecknade familj på olika strumpdesigns i korta och långa passformar för både stora och små.

I samarbete med Simpsonsskaparna själva har svenska strumpmakarna Happy Socks tagit fram 8 nya designs för vuxna som även finns i två olika giftboxes för den som vill sätta lite mer färg på någon annans fötter. För den som vill stila till sina eller någon annans barn finns även 5 nya designs för de små, samt en 3-packs giftbox.

”Vi alla är fans av TV-serien och vi kunde inte bärga oss till att få sammankoppla de ikoniska karaktärerna och scenerna tillsammans med Happy Socks paletten. Resultatet blev ljusa och härliga designs, perfekt inför kommande Spring(field)!", säger Happy Socks Creative Director Paula Maso i ett pressmeddelande inför släppet.

Du kan kika in några av strumporna i galleriet ovan. Hela kollektionen finns tillgänglig nu på Happy Socks hemsida och hos utvalda återförsäljare.