Foto: Samsung

Här är alla nyheter från Samsung

Presenterar hela fem produktnyheter

Nu presenterar Samsung hela fem produktnyheter. Vi ser flera spännande tech-nyheter. Allt från comebacken av flip phones till uppdateringar inom klockor och hörlurar. Lanseringen inkluderar: Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro och Galaxy Buds2 Pro. 

Galaxy Z Fold4 

Vill du ha en lur som klarar av multitasking - men behåller hög prestanda? Då är Galaxy Z Fold4 något för dig. Det är faktiskt Samsung Galaxys mest kraftfulla smartphone hittills. Fold kan även vecklas ut till ett så kallat "Flexläge". 

Det här blir den första Samsung-luren som kommer med 12L - en specialversion av Android skapad av Google för upplevelser av större skärmar, inklusive vikbara telefoner. Är du på språng kan du dessutom enkelt multitaska med hjälp av Samsungs nya Taskbar. Den har en layout som liknar den på en dator. På så vis kommer du enkelt åt alla dina appar. Du kan visa dessa i fullskärm eller dela skärmen på hälften för att göra flera saker samtidigt. 

Genom att samarbeta med Goggle och Microsoft blir det dessutom ännu enklare med multitasking. Därför kan du enkelt kopiera länkar, foton och mycket annat mellan apparna. Luren kan även kombineras med en "S Pen" som underlättar för anteckningar på språng. Den säljs dock separat. 

Galaxy Z Fold4 är dessutom perfekt för dig som gillar foto. Du kan ta bilder och videos med vidvinkellinsen med 50MP och 30X Space Zoom. Dessutom har den flera olika kameralägen och selfie-läge. Den kommer även med större pixelstorlek, 23 procent ljusare sensor, samt ökad CPU-prestanda. Ditt innehåll blir dessutom ännu med fängslande med den stora skärmen som är 7,6-tum!

När: Förbeställ fr.o.m 10 augusti / hos återförsäljare fr.o.m 26 augusti.

Pris: Galaxy Z Fold4 kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från 19 990 SEK.

Galaxy Z Flip4 

En flip phone hör inte längre bara till 90- och 00-talet. Det bevisar Samsung när de uppdaterar deras Galaxy Z Flip4 - en smartphone och flip phone i ett. Galaxy Z Flip4 är ett tillskott till fjärde generationens vikbara telefoner. 

Vad kan du då förvänta dig från Galaxy Z Flip4? Det här är den perfekta luren för den kreativa, som brinner för att uttrycka sig själv. Du kan filma helt handsfree samt ta gruppbilder i flera vinklar genom att aktivera FlexCam. Dessa funktioner är även connectade med Meta’s appar som WhatsApp och Facebook. Såväl bilder som videos kan tas i hög kvalitet. Kameran kommer med en 65 procent ljusare sensor driven av Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform - som gör ditt content krispigt oavsett dag eller natt. 

Andra saker som du kan göra handsfree än att ta bilder och videos - är att ringa samtal, svara på SMS eller kontrollera SmartThings Scene-widgeten genom den yttre skärmen. Du behöver alltså inte ens fälla upp luren. 

Trött på att batteriet dör? Galaxy Z Flip4 har ett utökat 3,700mAh batteri som ökar hela batteritiden. Dessutom stödjer telefonen supersnabb laddning - vilket innebär att du kan ladda upp till 50% batteri på bara 30 minuter. 

När: Förbeställ fr.o.m 10 augusti / hos återförsäljare fr.o.m 26 augusti.

Pris: Galaxy Z Flip4 kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från 12 290 SEK.

Galaxy Watch5

Med hjälp av Galaxy Watch5 vill Samsung förbättra hälsovanor och ge användarna nya insikter. Den nya Galaxy Watch5 kommer med en banbrytande sensorteknologi som gör det enklare för dig att förstå din kropp. Klockan kan förse dig med praktisk data som gör att du snabbare kan komma framåt med din hälsoresa. Detta genom en BioActive Sensor. Den mäter: puls, EKG och kroppssammansättning. På så vis kan du se din hjärtfrekvens, blodsyrenivå och stressnivå. 

Galaxy Watch5 kommer också med en temperatursensor, Genom infraröd teknologi kan den även läsa av när temperaturen i din omgivning ändras. Klockan hjälper dig också till en bättre sömn, bland annat med hjälp av en snarkdetektor. En helt annan grej är att du kan styra lampor, AC-enheter och TV-apparater med SmartThings-integrering. 

När: Förbeställ fr.o.m 10 augusti / hos återförsäljare fr.o.m 26 augusti.

Pris: Galaxy Watch5 kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från 3 290 SEK för Bluetooth-versionen och 3 790 SEK för 4G-versionen.

Galaxy Watch5 Pro

Den slitstarka Galaxy Watch5 Pro är perfekt för dig som vill ha med dig klockan utomhus i naturen eller i friluftslivsaktiviteter. Den klarar allt från vandring till cykling. Det tack vare dess premiummaterial. Den kommer med en tålig Sapphire Crystal-skärm samt ett titaniumskal. Även dess nya D-Buckle Sport Band är robust och slitstarkt. 

Galaxy Watch5 Pro har det största batteriet av alla Galaxy-klockor, det för att hålla länge. Perfekt om du är ute i naturen utan tillgång till laddning. Genom GPX kan du även registrera hike-rutter, som du dessutom kan dela med andra användare genom Samsung Health-appen och dess Route Workout. Du kan även få väginstruktioner genom kartan - samt hjälp att hitta hem igen genom en Track Back-funktion. 

När: Förbeställ fr.o.m 10 augusti / Hos återförsäljare fr.o.m 26 augusti.

Pris: Galaxy Watch5 Pro kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris från 4 990 SEK för Bluetooth-versionen och 5 490 SEK för 4G-versionen.

Galaxy Buds2 Pro

Inte nog med två nya mobiler. Vi får även ett par Galaxy Buds2 Pro - Samsungs senaste trådlösa hörlurar med kompakt design och sömnlös anslutning. 

In-ear hörlurarna kommer med Hi-Fi 24bit Audio som skapar en kristallklar upplösning. Dessutom har de en praktisk design som är mer kompakt och ergonomisk - vilket ska motverka rotation. Det är perfekt för dig som vill bära dessa under till exempel träning. Och är du ute på en löprunda kan du till och med svara på samtal på språng med ANC (active noice cancellation) som stänger ute oönskade ljud. 

Är du rädd för att råka tappa bort dina nya hörlurar. Med Buds2 Pro kan du enkelt hitta de ingen genom SmartThins Find, även om de hamnat utanför laddningsfodralet.

När: Förbeställ fr.o.m 10 augusti / Hos återförsäljare fr.o.m 26 augusti.

Pris: Galaxy Buds2 Pro kommer finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris på 2 490 SEK.

Håll koll på Dopest.se för senaste tech-nyheterna!