Här är nya Apple Watch Series 7 - större och mer avancerad skärm

Större klocka som fått en mer tålig skärm

Det ryktades om en ny Apple Watch och mycket riktigt presenterade Apple idag Apple Watch Series 7. De största nyheten är en omgjord Retina-skärm som alltid är på, med betydligt större skärmyta och tunnare kanter. Själva klockans storlek har ändrats minimalt samtidigt som skärmen har fått så mycket skärmyta som möjligt, tack vare de smalare kanterna. Designen på Apple Watch Series 7 har förfinats med mjukare, mer rundade kanter. Skärmen har fått en unik, reflekterande kant som gör att urtavlor och appar i helskärmsläge smidigt smälter ihop med boettens böjda form. 

Skärmen har förbättrats så att användare har en batteritid som räcker hela dagen: 18 timmar på en laddning. Det går dessutom 33 procent snabbare att ladda den.

Apple Watch Series 7 är enligt Apple den tåligaste någonsin tack vare starkare framsidesglas som tål slag. Det är den första Apple Watch-modellen som uppfyller kraven för IP6X när det gäller tålighet mot damm och kraven för WR50 när det gäller vattentålighet.

Precis som tidigare Apple Watch-modeller erbjuder denna viktiga verktyg för hälsa och välmående. Den har bland annat en elektrisk hjärtsensor och EKG-app samt en sensor och app för att mäta syrenivån i blodet. 

Apple Watch Series 7 finns i fem nya, snygga finishar på aluminiumboetten och armband i nya färger och stilar. Hela Apple Watch 7-serien kommer att finnas ute senare i höst.