Här är nyheterna för Warzone säsong 4!

Ny gulag, nya operatörer, nya vapen och mycket mer!

Säsong 4 av Warzone närmar sig det innebär massor med nyheter för spelet. Med ett nytt event, nytt fordon, nya operatörer och nya vapen – verkar den här säsongen bli ännu bättre än föregångaren.

För att göra det lättare för dig att hålla koll på alla nyheter, har vi listat de inför den nya säsongen här nedan!

Ground Fall (event)

Ny säsong innebär såklart ett nytt event. Den här gången ska du säkra satelliter som kraschat runt om Verdansk för att få exklusiva belöningar som emblem, calling cards och XP. Gör du klart alla utmaningar  får du ett nytt skin för ditt vapen som sägs vara ”out of this world”.

The Red doors

Nya röda dörrar som finns på olika platser i Verdansk och enligt rapporter ska vara ett transportmedel som gör att du kan färdas runt om Verdansk snabbare.

Verdansk Resurgence Mini

Resurgence har funnits på Warzone tidigare, men bara på Rebirth Island. Nu har spelläget kommit till Verdansk med precis samma förutsättningar. Det finns tillgängligt för solo, duos, trios och quads i olika omgångar.

Payload (mid season launch)

Warzone har hittills varit ett ”döda eller bli dödad”-spel. Nu kommer ett objektiv baserat spelläge till Warzone som heter payload. I det här spelläget ska du och 39 andra landa in på Verdansk för att eskortera två husvagnar till olika checkpoints – eller sabotera för din motståndare. Bygg eller sabotera barriärer och köp byggnader för att hjälpa dina medspelare lyckas med uppdraget. Mer info om Payload kommer senare under säsongen.

Ny Gulag – Hijacked

En mock-up på den klassiska banan Hijacked som kommer ersätta den nuvarande Standoff när säsong 4 lanseras. Flaggan kommer ha samma plats som i multiplayer, i spelläget domination.

Nya Operatörer

Jackal: En metalmaskerad krigare med rötter från Sydafrika. Gratis vid lansering av säsong 4.

Salah: En CIA-soldat med egyptisk härkomst. Låses upp via battlepass.

Weaver: En CIA-soldat Född i gamla Sovjet men uppvuxen i USA. Låses upp via battlepass.

Nytt fordon

Nu kan du använda en dirt bike för att färdas runt i Verdansk. Motorcrossen blir det snabbaste fordonet i spelet, men kanske också ett fordon där du är som mest sårbar. Den kan som högst transportera 2 personer.

Nya vapen

MG82: En LMG med högst fire rate av samtliga LMG’s i spelet och låg ADS. Låses upp via battlepass.

C58: Ett automatvapen som gör mycket skada vid närstrid. Lätt att hantera och hög kulhastighet men har inte mycket skott i magasinet. Låses upp via battlepass.

Nail Gun: En långsamt skjutande nålpistol men skjut 3 skott på din motståndare vid närstrider och vinsten är din.

OTs 9: En SMG som skjuter otroligt snabbt, enda nackdelen med OTs 9 är magasinkapaciteten som ligger på 20.

Battlepasset för säsong 4 är inte ute ännu så vi kan vänta oss lite fler saker som nya skins, charms, och outfits till de nya operatörerna. Säsong 4 kommer den 17 juni och kommer vara runt 11 GB.