Tidigare i veckan avslöjade UNIQLO & KAWS att de återförenas för ännu ett samarbete, denna gång med en extra twist. I samband med klädkollektionen lanserar de nämligen en art book med en samling av några av KAWS bästa konstverk. Du kan registrera dig för deras giveaway HÄR.

Nu kan vi presentera bilder på UT-kollektionen som innehåller t-shirts och sweatshirts med KAWS ikoniska signaturfigurer "COMPANION" & "BFF", det lika ikoniska XX-motivet samt omslaget till den nya boken. Plaggen släpps i färgvariationerna vit, svart och off-white med motiv som kombinerar KAWS fallenhet för svartvitt med inslag av starkare färger. I galleriet ovan kan du exempelvis se en vit t-shirt med en rosa BFF-figur liggandes på sidan.

Köper du två eller fler plagg får du även med gratis klistermärken, som slumpväljs från en rad olika designs. Vid ett köp av boken får du även en exklusiv tote bag, som inte går att få tag på annars.

Kläderna kommer i såväl barn- som vuxenstorlekar, med tre olika sweatshirts (249kr för vuxna, 129kr för barn) samt två olika sweatshirts (449kr för vuxna, 349kr för barn). Dessutom har art booken fått ett pris på 849kr, varav tote bagen är värd cirka 59kr.

Kollektionen är tillgänglig online och i UNIQLOS butiker från och med den 8:e september. Du kan spana in hela kollektionen på UNIQLOs hemsida och se bilderna i galleriet ovan!