Har du koll på fredagens musikreleaser?

Fredagen den 19 bjuder på ett antal stora musiksläpp. Har du haft en stressig vecka och inte riktigt kunnat hänga med i svängarna? Oroa dig inte - Dopest har koll!

1. ”Ingen Tid” – JOEELG

Video: Rasmus Brandin 

 

Joeelg, eller som han egentligen heter – Joel Gunnarsson, släpper sin debutsingel Ingen tid. Låten som producerats av Hofmästarn, som tidigare arbetat med artister som Kapten Röd, släpps via skivbolaget 333 Company. Artisten teasar framtida samarbeten med von Haartman, håll utkik efter hans kommande EP samt övriga nyheter på Instagram och  streama nedan på Spotify.

 

 

2. ”Forca” – Jireel

Jireel är tillbaka med årets första singel, producerad av Charlie Bernardo. Det är första gången Jireel och Charlie släpper något ihop, både Jireel och Charlie Bernardo är nominerade för Grammisgalan, vilket gör att förväntningarna på singeln ökar en aning! Håll utkik på Dopest efter 00:00!

3. ”Ultraviolet” – Justine Skye

Den amerikanska sångerskan Justine Skye som tidigare gjort musik tillsammans med Tyga släpper debutalbumet Ultraviolet. Ovan kan du lyssna på singel från albumet som släpps under morgondagen.

 

4. ”Ruins” – First Aid Kit

”We we’re born, We played music. We haven’t died yet.”

Så lyder instagrambion hos den välkända, svenska, syskonduon First Aid Kit. Och det är sant, imorgon släpper de sitt nya album Ruins och du kan förbeställa det här.

 

5. ”November” – SiR

TDE-signade rapparen SiR släpper albumet November. Imorgon är det exakt ett år sedan SiR blev signad av Top Dawg.

Skribent: Lo Salmson// @losalmson