Henrik Harlaut släpper skidvideo med rapparen Benny the Butcher

Sverige möter NY-baserade Griselda

Den svenske freestyleskidåkaren Henrik Harlaut är inte bara OS-medaljör och en av de skidåkarna med flest medaljer i det prestigefyllda X-games, han har även ett gott rykte som redigerare av sina egna videos.

Under OS 2022 fick Henrik stor uppmärksamhet efter att han efter ett hopp deklarerade att "Wu Tang is for the children", en klassisk slogan som det legendariska kollektivet brukar använda sig av. Hans uttalande uppmärksammades globalt, även av Wu-Tang själva och närmare bestämt RZA, som önskade honom lycka till i en personlig videohälsning.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av RZA (@rza)

Nu har han släppt en video som förenar hans kärlek för skidåkning med hans kärlek för old school hip-hop, tillsammans med fler legender från New York. Efter en utsåld filmtour i USA där Henrik linkade med det legendarisk Buffalo-skivbolaget Griselda så släpps den nya videon Brushino, med musik från rapparna Benny the Butcher, Conway the Machine & Westside Gunn. Dessutom publiceras videon på Bennys officiella Youtube-kanal, en ytterligare "stamp of approval".

Videon där Henrik tillsammans med vännen och kollegan Noah Albaladejo åker runt och gör trix över hela världen, tonsatt av Griselda, finns att se på Youtube ovan!