Herbert Munkhammar & Dida ute med nya singeln "Alright"

Påbörjar året med sin tredje gemensamma låt

Herbert Munkhammar och Michel Dida är tillbaka med ett nytt gemensamt material. Efter att ha påbörjat sitt samarbete redan 2015 med den gemensamma singeln ”Alla In”, gjorde de ett omtalat liveframträdande på P3 Guld. Något som senare följdes upp med ett nytt släpp med releasen av ”Malmö State Of Mind”.

Nu inviger Herbert och Dida det nya året med sin tredje gemensamma låt med singeln ”Alright”. Låten beskrivs som en stämningsfull låt för klubben som kombinerar en modern och melodisk ljudbild med lekfull rap.

”Det här är tredje låten vi gör tillsammans och det viktigaste har alltid varit att hitta en tydlig musikalisk känsla. Att underhållande bars finns och att vi har fire när processen är klar”.

Med ”Alright” visa både Herbert och Dida upp sitt register och varför de sedan länge varit en självklar del av den svenska hiphop-scenen. Låten är en samproduktion av Calle Ask och Samuel Nelander.

Lyssna på Herbert Munkhammar och Michel Dida ”Alright” nedan och spana in den medföljande musikvideon som skapats av Julia Dang.