Heron Preston x NASA & Carhartt WIP "PUBLIC FIGURE" kollektion

Ta en närmre titt på Heron Prestons kommande Fall/Winter 2018 kollektion som består av ett samarbete med NASA och Carhartt Wip

Tidigare i år visade Heron Preston upp sin ”PUBLIC FIGURE” lookbok för Fall/Winter 2018 som avslöjade att samarbeten med b.la. NASA och Carhartt WIP skulle släppas. Nu får vi en närmre titt på Heron Prestons kommande FW18 kollektion.

Heron Preston x NASA samarbetet består av tees, hoodies, jackor, byxor, strumpor samt en väska med stor NASA branding samt den amerikanska flaggan. NASAS verksamhetsbeskrivning är broderat på varje plagg med texten ”BASE LAYER” eller ”FALL/WINTER 1990”. En jacka kommer i silver/metallic och är inspirerad av astronaut-dräkter.

Carhartt WIP samarbetet består av arbetsbyxor, västar, jackor och accessoarer med b.la. utstickande orange dragkedja. Kläderna kommer i svart, orange, brun eller lövcamo mönster och på många plagg finns Heron Prestons orange detaljer som matchar Carhartt loggan. På jackan, västarna samt mössorna ser vi Heron Prestons “СТИЛЬ”-branding som tidigare varit hans signatur.

Ta en titt på Heron Preston x NASA och Carhartt ovan och nedan. Det första samarbetet med NASA släpps 27 juli och Carhartt samarbetet släpps i december. I Sverige kan du köpa Heron Preston på b.la. Caliroots.

Håll utkik på Dopest.se och följ oss på Instagram för senaste nytt.