• Photo: BR KICKS
  • Photo: BR KICKS
  • Photo: BR KICKS

Homer Simpsons meme blir en adidas Stan Smith

Nu kan du hålla Homer Simpson gömd på dina skor.

Under de senaste åren har vi fått se en del roliga samarbeten från adidas. Några är Yu-Gi-Oh, Star Wars, LEGO och senaste året även The Simpsons. Förra året inleddes det med en märklig Superstar-sneaker dedikerad till Simpsons katten Snowball II. Det följdes upp med en Ned Flanders-inspirerad McCarten och förra veckan fick vi se en Marge Simpsons Superstar med hennes ikoniska blå hår som täckte sneakern. Nu kommer den omtalade sneakern med Homer Simpsons där man använder sig av den virala memen där Homer gömmer sig i busken.

Vi ser den klassiska Stan Smith modellen i en traditionell vit färgställning med gröna inslag. Texten "Homer Simpson" står skrivet i guld på sidan av skorna och porträttet på skornas tunga har ersatt Stan Smith med Homer Simpsons. På hälen ser vi det luddiga materialet i grönt som ska föreställa en buske där en broderad Homer Simpson gömmer sig - en hyllning till en av tidernas mest populäraste memes.

Ännu finns ingen officiell information kring släppet men håll utkik på DOPEST för mer information kring The Simpsons x adidas.