Hör iosef ft. wifi24k på senaste singeln "BARBIE"

“En lite skruvad kärlekshistoria”

iosef är aliaset av den mångfacetterade kreatören Frans Walfridsson, som hämtar inspiration snarare från internationell kultur än inhemsk. När han inte är artist är han lika aktiv som producent och DJ. När han inte syns i Stockholms uteliv som DJ jobbar han med namn som Dizzy, Von Haartman, Macky, Ros mfl. Idag släpper han singeln ”BARBIE”, som han har skapat tillsammans med wifi24k och producenten Simon K.

“BARBIE” kom till under en Stockholmsnatt i våras, då iosef samlade ett gäng vänner i studion för att skapa musik tillsammans.

“Vi var typ 6-7 artister och 3 producenter, så vi fick en hel del gjort. Jag och wifi24k, eller Josh som han egentligen heter, gjorde två låtar ihop. Josh och Simon har gjort jävligt mycket fett ihop och deras album “Slemmig” är typ mitt mest lyssnade svenska album förra året, så det var dope att få jobba med dem. Det blir nog mer snart.” berättar iosef.
“Låten handlar om en tjej som ser ut som Barbie… Barbies ses som “fina” och har ett utseende som följer mycket ideal, o.s.v, så jag tyckte att det skulle vara kul att leka lite med kontrasten att en tjej ser ut som Barbie, men samtidigt är jävligt freaky och gör saker man inte ska göra” säger iosef.
Lyssna på den otroligt catchy singeln ”BARBIE” av iosef ft. wifi24k via Spotifylänken nedan.