Hör Jos F med singeln "Saknar Min Vän"

Inkluderar en inspelad intervju med brodern Chafic

Malmöbaserade rapparen Jos F släpper singeln ”Saknar Min Vän” vilket blir första låten från hans debut-EP Allt Eller Inget. Singeln baseras på saknad för nära och kära samt den pågående situationen som sker i Malmö. Tidigare har Jos F släppt singlar som ”Lillebror”, ”Ge mig mina cash” och ”Samma dilemma”.

”Vad är det som händer med Malmö?/Antingen boll eller gunnen/Pojkar som ville va mannen/Ligger helt död nu på marken”.

I ”Saknar min vän” hör vi Jos F rappa om det hårda klimatet i förorterna och saknaden för saknad för sin mor, bror och vänner han förlorat. Detta görs över ett hårt trap-beat producerat av Lilluminati. Tillsammans med singeln ser vi också en tillhörande musikvideo gjord av Sadik Salem/Thurfilms. I videon syns illustrationer av den verklighetsbaserade låttexten från Jos F. I slutet av videon/låten kan man höra Jos Fs bror Chafic, som var med i rap gruppen Advance Patrol, prata om sin sorg för det som hänt i Malmö i en intervju från 2002.

Se hela videon till ”Saknar Min Vän” med Jos F ovan. Låten kommer släppas på Spotify på måndag.