I höstas släppte Steph K sin debut-EP Ofiltrerad med låtar som visade på en RnB-talang med len röst och fallenhet för ett lite högre tempo en många inom samma genre. I början av året valdes både Steph K och Youzie in i Spotifys 100:s ”Klass 2023”, där de väljer ut några av Sveriges hetaste up-and-coming artister inom hiphop och R&B. Nu möts de för första gången på en låt: "Landa"

 

"Landa handlar om att vara på en plats där dukänner mycketkänslor och har en euoforiskupplevelse tillsammans med någon som är på samma plan som dig. De härkänslorna gör att man hittar en connection som går djupt, trots att man precis innan var främlingar. Den handlar om att vara så hög på denkänslan att mankänner sig svävandes och därför behöver landa", säger StephK om låtens text.

Rågsveds-rapparen Youzie har gjort sig känd för sitt melodiösa flow och sin näsa för hooks med replay-value, som han väldigt nyligen visade upp på hiten "Galen" (med en musikvideo producerad av DOPEST). "Landa" är en klubbig kärlekslåt om att ha euforiska känslor för någon, vilket återspeglar sig i den förföriska produktionen men även i den kärleksgrubblande refrängen, som vi först får höra från Steph solo innan Youzie stämmer in från och med den andra.

"Baby andas, vi flyger bara för att kunna falla
Varför känner vi så starkt för varandra? Måste landa"

Lyssna på "Landa" och mer ny musik i DOPEST Playlist!