Den prisade gruppen Hov1 är tillbaka med ny musik. I dag släpper de singeln “FREE SMOKE”. Kanske är det en blinkning till Drake’s låt med samma namn från 2017? Låten följer upp singlar från i år som “Alla våra minnen”, “Två steg från helvetet” och “30 personer”. Med dagens release värmer de dessutom upp fansen inför en slutsåld spelning på Skansen, imorgon den 27 augusti

“FREE SMOKE” är en minst sagt kaxig track. Vi kanske inte ska hänga upp oss allt för mycket på Champagne Papi-referensen. Men likt Drizzy på hans låt “FREE SMOKE”, skickar Hov1 shots och nämner händelser och rykten från sitt eget liv här i Stockholm ... Vi hör Hov1 kasta kängor till alla hatare (och kanske även en dissande rad riktad mot någon annan i branschen …)

När det kommer till låttexter hör vi smarta och humoristiska bars som: “Jag borde ha OnlyFans, hatarna prenumererar ju redan så loudly” och “Ber om ursäkt nu till Tegnell, jag har inte ba varit snäll / Men de svårt nu att hålla avstånd när hon ser ut som hon gör ikväll”. De gör även en shoutout till rapparen 23. 

Lyssna in dig på singeln “FREE SMOKE” med Hov1 i DOPEST Playlist nedan!