Hov1 släpper femte album 'Jag önskar jag brydde mig mer'

På konsertfilmen 'HOV1 4-EVER' fick vi höra titelspåret – nu släpps hela albumet inklusive tidigare släppta "Lilla B"

Hov1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort på musikscenen 2017 med det självbetitlade debutalbumet Hov1. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album, Gudarna på Västerbron, Vindar på Mars & Barn av vår tid som samtliga har blivit 1:a på albumlistan, något de varvat med slutsålda spelningar runt om i landet.

Med över 1 miljard streams, 7 rockbjörnar, 6 P3 Guld utmärkelser och 16 singelettor på den officiella Sverige-topplistan (rekord) så är det uppenbart att Hov1 blivit en av Sveriges absolut största grupper någonsin. Nu är de inne på ett segervarv, då man tidigare under våren släppte konsertfilmen HOV1 4-EVER som först visade på bio och senare på Netflix. Konsertfilmen avslutades med låten Jag önskar jag brydde mig mer, som är titelspåret på deras nu släppta femte album. ,

Jag önskar jag brydde mig mer är uteslutande producerat av gruppens medlem Axel Liljefors Jansson och innehåller 10 spår, inklusive titelspåret och den tidigare släppta hitlåten ”Lilla B”.

Lyssna på Jag önskar jag brydde mig mer på Spotify!