Foto: Nike

I dag hålls Nike SNKRS DAY 2022 – se allt som släpps

Så går du med i alla raffles

I dag den 8 augusti hålls Nike SNKRS DAY 2022 - vilket dessutom hålls på femårsdagen av appen SNKRS. Vill du veta hur du deltar - och aldrig missa ett drop? Vi har samlat info om vad som händer på årets event. Checka in vår guide nedan.

Vad är Nike SNKRS Day?

Varje år arrangeras Nike SNKRS Day. Det är en hyllning till appen SNKRS som funnits i fem år, samt en djupdykning i sneaker-kulturen. Dagen arrangeras i Europa och vi får en touchdown i städer som Berlin, Paris och London. Dessutom erbjuds utmaningar, DJ-set, talks och såklart sneakerreleaser. Allt sker i appen Nike SNKRS.

När är Nike SNKRS Day 2022?

I dag den 8 augusti. Dagen kickade igång klockan 13:00 - och pågår till 20:30.

Hur deltar jag i Nike SNKRS Day 2022?

För att gå med i årets SNKRS Day från Sverige laddar du ned appen Nike SNKRS. Där kan du se alla events och händelser. Under dagens gång kommer det ske sporadiska sneaker drops. Slå på dina notiser och håll koll!

Kan jag hitta dolda släpp i SNKRS-appen?

Nike är kända för att gömma sina releaser under SNKRS Day. För att hitta dessa behöver du leta dig igenom appen ... Du får leta efter ledtrådar i appen som kan leda dig till en dold sida. Där hittar du bilder som du "skrapa" för att hitta en potentiell vinst i form av access till en sneaker. I live-sändningar i appen brukar dessutom deras hosts lämna hints om vart du hinner dagens drops.

Vilka skor släpps?

Det är faktiskt inte känt för allmänheten exakt vilka skor som släpps under SNKRS Day. Dock finns det en hel del rykten om nya releaser och återkommande restocks. Spana in de vi hört rykten kring nedan:

  • Nike Air Force 1 Low "SNKRS Day" (SLÄPPT)

  • Nike Air Max 1 WMNS "Tour Yellow" (SLÄPPT)

  • Nike Air Jordan 1 OG "Taxi"

  • Nike Air Jordan 4 WMNS "Canyon Purple"

  • Nike Air Jordan 1 Low ‘Travis Scott x Fragment