Icona Pop sätter elektrisk stämning till nya elektriska BMW iX3

Framtiden är elektrisk

Nu presenterar BMW sin första, helt elektriska bilmodell i SUV-format. BMW iX3 blir därmed startskottet på en ny era av elektrifierad bilkörning - utan lokala utsläpp. I samband med BMW iX3, går BMW Sverige ihop med DJ- och electropopduon Icona Pop, kända för hits som "I Love It", "Emergency" och "Weekend".

Genom deras nya collab med BMW kommer Icona Pop sätta tonerna för elektrisk körning. Det görs bland annat genom releasen av en speciellt framtagen spellista. Duon har nämligen satt ihop en lista med det passande namnet "Born Electric". Speltiden från första till sista tracken är anpassad en resa på 459 km - alltså exakt samma sträcka som den elektriska räckvidden i en fulladdad BMW iX3.

"Tillsammans med BMW vill vi skapa världens bästa elektriska roadtrip. Därför har vi satt ihop en skräddarsydd spellista - inspirerad av elektricitet och progressivitet. Vi vill att den som lyssnar ska känna lyckan av frihet och att framtiden nu här - och den är elektrisk." säger Aino Jawo och Caroline Hjelt från Icona Pop.

Du hittar spellistan "Born Electric" på Spotify nedan - och läs mer om BMW iX3 här.