Salehe Bembury / New Balance

Idag släpps Salehe Bembury’s nya New Balance 990v2

Den hyllade designern är tillbaka

Den oerhört omtalade och välrespekterade Salehe Bembury har sedan sina första steg som självständig designer bara fortsatt imponera. Detta inte minst med sitt hypade samarbete med New Balance, som idag lämnar plats för ännu en sko från den före-detta Versace Sneakers vicepresidenten. Modellen debuterade en sprillans ny New Balance 990v2 under Paris Fashion Week i somras, och nu är det äntligen dags för den omtalade skon att få släppas.

Paret kommer, precis som dess företrädare, i mocka, med kontrasterande meshtyg för den klassiska NB-känslan. Salehe har döpt just denna modell till "Sand Be the Time", vilket representeras väl med den varierande beige-rosa färgen som dominerar skorna i dess helhet. Undantagen kommer på dess N-logga samt på andra detaljer som färgas i ett oväntat men allt så passande lila. Med tanke på den rosa-lila färgen på himlen och beigea färgen på sanden i skornas reklamfilm, som dessutom gästas av Thundercat, kan man tydligt se var inspirationen kommit från.

Salehe Bembury x New Balance 990v2 "Sand Be the Time" släpps redan ikväll via Salehe's Spunge-hemsida. Skriv upp dig till nyhetsbrevet för att strax innan release få ta del av hemsidans hemliga lösenord. Ett mer generellt släpp genom New Balance borde det med ske inom kort.

Följ Dopest för mer info kring kommande släpp inom sneaker- och modevärlden.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salehe Bembury (@salehebembury)