IKEA och Sonos lanserar nya SYMFONISK

Spana in nya SYMFONISK i form av en golvlampa med wifi-högtalare.

Tre år efter lanseringen av sina första samarbetsprodukter introducerar IKEA och Sonos den nya SYMFONISK i form av en golvlampa med wifi-högtalare. Vilket gör det enklare än någonsin att möblera med ljud.

Precis som de tidigare produkterna, som utvecklats av IKEA och Sonos, kombinerar den nya SYMFONISK högkvalitativt ljud med en tankeväckande design som smälter in i hemmet på ett nytt sätt.

Nya SYMFONISK är designad med enkelhet och ger ett förhöjt ljud samtidigt som ljuset sprids. Golvlampans högtalare har en skärm i bambu och kan anpassas genom olika SYMFONISK högtalarlampskärmar, som kan köpas separat. Den går att para ihop med andra produkter från SYMFONISK eller Sonos. Lampan kan även fungera som en bakre högtalare för att skapa en hemmabio-anläggning med ljus och ljud som fyller rummet.

Alla SYMFONISK-produkter ingår i Sonos-systemet, vilket gör det enkelt att ansluta till musik och ljud. Aktiverad av DIRIGERA, IKEA hubben för smarta produkter, kan SYMFONISK läggas till i appen IKEA Home smart och styras tillsammans med andra smarta enheter.

SYMFONISK golvlamphögtalaren kommer att finnas att köpa på alla IKEAs varuhus i Sverige under januari 2023. Priset är 2195 kronor.