IKEA & Sonos lanserar ny version av högtalarlampan SYMFONISK

Med förhöjd ljudupplevelse och nya designkombinationer

IKEA och Sonos har haft ett partnerskap sedan 2019. Den första produkten de två presenterade var SYMFONISK – en högtalarlampa med wifi-högtalare. Det har nu blivit dags för IKEA och Sonos att lansera en ny version av högtalaren, med förhöjd ljudupplevelse och nya designkombinationer.

IKEA har jobbat för att kombinera ljud och ljus i hemmet för att skapa en personlig atmosfär. Den nya SYMFONISK högtalarlampan med WiFi är både en smart lampa och en högtalare. Med utvecklad funktion och design kan du nu ännu enklare anpassa ljus- och ljudbild efter behovet i just ditt hem.

SYMFONISK säljs nu i separata delar vilket gör att du kan välja mellan olika lampfötter och skärmar. Basen finns i svart och vitt, och skärmarna i textil eller glas – även de i svart eller vitt. Dessutom utökas stödet för fler glödlampor.

Den nya SYMFONISK har en helt ny akustisk arkitektur som använder en anpassad vågledare, vilket skapar en bra ljudupplevelse från alla vinklar. Lamphögtalaren ansluts via WiFi som den enda ljudkällan i ett rum, och är kompatibel med andra Sonos-produkter, inklusive produkter från övriga produkter ur SYMFONISK-serien. Som alla SYMFONISK-produkter är denna högtalare också en del av Sonos-systemet, som enkelt kan ansluta lyssnare till mer än 100 olika streamingtjänster.

Du kan köpa IKEA och Sonos nya SYMFONISK från och med den 11 november 2021 på IKEA’s hemsida och i alla svenska IKEA varuhus.