IMAN släpper video till singeln "Not Down 4 Whatever"

Artisten IMAN släppte singeln ”Not Down 4 Whatever” släpptes i maj, nu kommer videon regisserad av Nikeisha Andersson. 

Artisten och låtskrivaren IMAN släppte i maj sin singel ”Not Down 4 Whatever”. Låten är proddad av brittiska Jacob Manson från DJ-duon Blonde och texten skriven av Iman. Hon har har spåtts bli Sveriges nya popstjärna och med singeln har hon bekräftat sin plats bland Sveriges mest lovande popartister. Nu kommer videon till singeln regisserad av Nikeisha Andersson. Här är IMANs egna ord om låten och videon:

Not Down 4 Whatever är en empowerment-låt som – precis som titeln avslöjar – berättar att jag inte tar vad som helst. Den är kaxig och lekfull och handlar om att inse att man inte har utrymme i sitt liv för osköna människor som tar ens energi! Utan att bara älska sig själv och ’do you’ 🙂
Videon är regisserad av Nikeisha Andersson och skapad av en massa andra fantastiska personer. Den är byggd på mina visuella idéer kring att ta tillbaka ”fjortis-looken” som folk i min ålder hade 2007, samt någon slags hybrid mellan comic book-karaktärer och Paris Hilton/stil från 05-talet. Med rekvisita som 13-åriga jag sparat i 10 år i hopp om att få använda till något som just detta! Man kan tro att videon ska handla om en dum kille men de flesta i videon är tjejer, till och med ’the villain’.”
I augusti släpper IMAN sin andra singel som är ett samarbete mellan IMAN och brittiska Digital Farm Animals (har bl.a. proddat åt Galantis) och heter ”Say My Name”. I höst kommer hennes EP! Där en av låtarna är skrivna av IMAN själv, resten av Lush Life-gänget och Zara Larsson.
Lyssna på låten nedan och spana in videon ovan
https://open.spotify.com/track/3HbIKpOPJPXX4RUdvRf4WI