Just nu kör vi countdown inför Imenellas kommande debutalbum Gemini. Hon inledde året med singeln "Vidare" med Myra Granberg. Nu får vi ännu ett smakprov från skivan. Idag släpps nämligen "Foxy", en dansvänlig banger som blir blessed av ingen mindre än PABI.

"Foxy" är en låt som känns som gjord för att skapa en koreografi till, vilket inte känns förvånande då Imenella har en bakgrund som just professionell dansare. Vi tvekar inte på att vi kommer få se många choreos till den här framöver, och kanske kan vi få höra den på klubben när restriktionerna återigen lättar. För den varma och medryckande produktionen står Lukas Nathanson.

Det här blir första gången som Imenella och PABI hörs tillsammans på en låt. Och vi hoppas verkligen att det inte är sista gången. Imenella har själv beskrivit låten som en nostalgisk throwback:

"Foxy tar mig tillbaka till att vara 16 år på ung-08 disco med mina tjejer. Jag kände mig som Foxy Brown i nån av hennes coola videos. Foxy är rätt på alla sätt! Jag och mina tjejer har dansat sönder till den hela julen, nu bjuder vi in Sverige till dansgolvet med oss" 

Lyssna på "Foxy" med Imenella och PABI i DOPEST Playlist nedan i väntan på debutalbumet Gemini som släpps den 28 januari.