Foto: @ChouChou

Nya klubb-appen IMHERE har releasevent på Holken på lördag

Så skriver du upp dig och dina vänner på listan

På lördag den 20 augusti introduceras den nya klubbchat-appen IMHERE. För att fira lanseringen hålls ett release-event på nattklubben Holken i centrala Stockholm. Vill du säkra din plats på eventet? Läs mer nedan om hur du gör för att få en plats på listan!

Men allra först, vad är då IMHERE? Jo, IMHERE är en ny klubb-app där du enkelt kan link up med nya människor ute. Både vänner eller helt nya människor. Det tack vare dess chat-funktion där du kan snacka med andra användare som befinner sig på samma event eller klubb. I appen kan du skapa din egen profil och gå in i “rum” / “chat zones” för olika klubbar, barer eller event. Just nu finns till exempel ett så kallat "rum" för release-eventet på Holken som görs i samarbete med Estrella Damm. Appen är framtagen av CapLab AB. 

På lördag DJ:ar Elias.jpeg, Shewit och Håll Käften Och Dansa.

Hur gör man då för komma på release-eventet på lördag? 

Listan är just nu stängd - men artikeln uppdateras om och när listan öppnar igen. Är du sugen på fler event likt detta? Då kan du ladda ned appen IMHERE Chat Zone i App Store eller Google Play.

Hur hittar jag till Holken?

Holken är en ny nattklubb som öppnat på taket till MOOD Gallerian. Den ligger mitt på Östermalm i centrala Stockholm. Missa inte att besöka denna klubb med takterrass (!!) innan sommaren är över. För att komma in på kvällen tar du trappan via entrén vid MOOD Gallerian på Mäster Samuelsgatan 18, 111 44 Stockholm

Vilken tid pågår eventet? 

Mellan 20:00-03:00.

Vad är åldersgränsen?

För att komma på eventet behöver du ha fyllt 23 år.