Ny 'Insidious'-film får releasedatum

Den sjätte filmen i skräckserien har arbetstiteln 'Insidious 6' – nu bekräftar Sony när filmen kommer att ha premiär på bio

Skräckfilmsfantaster kan börja förbereda sig för återkomsten av en de mest hyllade serierna i modern tid, då Blumhouse Productions är i full fart med nästa del av Insidious. I samarbete med Screen Gems har utgivaren Sony Pictures nu avslöjat att den efterlängtade sjätte delen i serien har fått planerad release satt till sensommaren 2025.

Insidious-serien började 2010 med en film regisserad av James Wan, som blev en succé bland såväl kritiker som publiken då den drog in över 370 miljoner dollar globalt. Även om rollistan och handlingen för den kommande delen ännu inte har bekräftats kan vi förvänta oss att huvudrollsinnehavarna Patrick Wilson & Leigh Whannell mycket väl kan återvända.

Den sjätte filmen följer upp Insidious: The Red Door, som släpptes 2023 och har ett förväntat releasedatum på bio över hela världen satt på den 29:e augusti 2025. Håll utkik för mer information framöver och färska upp minnet av originalet med trailern ovan!