• Foto: Dopest.se by Julia Sixtensson

Efter omröstning på Instagram: VC Barre släpper ”PANGPANG”

Låten vann över osläppta ”Mikey” när Barre bad sina fans välja, tredje singeln under en intensiv turnésommar

Dagens andra släpp från grabbarna i Grind Gang kommer från VC Barre, som lät sina fans bestämma hur veckans release skulle låta. Han lät de nämligen välja mellan de två osläppta låtarna "Mikey" & "PANGPANG", som både hörts i snippets vid tidigare tillfällen.

Den sistnämnde vann och mycket riktigt blev det den singel som dök upp på Barres streamingtjänster när klockan slog 00.00 under torsdagsnatten. Låten är rapparens fjärde för året, varav den senaste var kollaborationen "ROCKARE" med nära vännen och kollegan ADAAM.

Låten bjuder på mycket av det Valsta-rapparen gjort till sitt signum sedan "TOPP" med ADAAM tog över spellistor under 2021: Snabba tempon, klubbiga kicks och lekfulla ordlekar spelar på varandra för att skapa en låt som passar utmärkt live (vilket vi fick bevis på under Red Bull Ord Mot Ord på Lollapalooza förra helgen). Denna gång kryper sig dock ett visst mörker in i vissa rader, något som Barre utforskat närmare på låtar som "Mamma" och "Noyy", men som får en annan tyngd när de dyker upp mitt i den sorglösa fest-produktionen.

"Alkoholen, mina sår den sydde
Min grabb blev rik, med mobilen han byggde"

Lyssna på "PANGPANG" och mer ny musik i DOPEST Playlist!