iSHi släpper "Your Season" från kommande album

Ett upplyftande och stärkande spår

Den svenska artisten, producenten och låtskrivaren iSHi släpper idag singeln ”Your Season” från hans kommande album The Introduction. På spåret hörs den NY-baserade rapparen Kadeem King. Beatet och ljudbilden för tankarna till New York’s hiphopscen på tidigt 2000-tal med inslag av moderna trap-influencer. Soundet beskrivs som mörk och hård rap.

Det är ett upplyftande och stärkande spåret är en reflektion kring omvärlden – om antirasism, förändring och revolution i en tid med stundande Black Lives Matter-demonstrationer. Dagens release är bara ett första smakprov från vad som väntar på den kommande fullängdaren som kommer inkludera gästspel från bland andra Jay Critch, French The Kid och Louie Rankin.

iSHi har haft musiken med sig sedan barnsben. I tonåren kickade han igång karriären med att skapa produktioner åt svenska hiphopartister och jobbade bland annat nära rapparen Lazee. I samma veva fick han in foten på UK-scenen. Sedan dess har han jobbat med stora namn som Usher, Ne-Yo, Avicii, Tinie Tempa och Lupe Fiasco för att nämna några få. Hans tidigare släppta singlar ”Push it” ft. Pusha T samt ”We Run” med French Montana, Wale och Wu-Tang’s Raekwon kommer inkluderas på plattan The Introduction. 

Lyssna på ”Your Season” med iSHi nedan!