iShowSpeed släppt från akuten efter mystiskt ögonproblem

Streamern & Youtubern har rest runt i världen på senaste tiden, i Japan hamnade på sjukhus efter att hans öga svullnat upp

Amerikanske iShowSpeed har på kort tid blivit en av världens största streamers. Hans extrema energi, högljudda humor och besatthet med Cristiano Ronaldo har gett honom fans över hela världen, vilket han nyligen tagit vara på genom att besöka Japan där Ronaldos Al-Nassr är på försäsong.

Under helgen avslöjade dock stjärnan genom sin Youtube-kanal att han råkat ut för en ovanlig ögoninfektion. Hans högra öga svullnade upp så stort att han inte kunna öppna det, samtidigt som han beskrev huggande smärtor som strålade genom hela huvudet. Han publicerade det korta klippet från en sjukhussäng då han las in på akuten för sina besvär.

Fans kan nu glädja sig åt att Speed mår bra och är utsläppt från sjukhuset, vilket en användare bekräftade på Twitter. Streamern själv la även idag upp en ny video från innan han släpptes där han pratar om vad läkarna berättat för honom, vilket är att han ska fått en sällsynt utvecklad ögoninfektion av okänd anledning. Rykten om att det skulle vara något allvarligare, likt en trycksjukdom, som skulle kunna skada hjärnan har därmed lagts åt sidan och vi kan glädjas åt att han är på bättringsvägen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DOPEST (@dopest.se)

Den 18-åriga streamern var på plats när Al-Nassr mötte PSG under en försäsongsturnering, där han bland annat träffade Neymar och Kim Kardashian.