Ison & Fille firar 15-års jubileum med exklusiv konsert

Ison & Fille firar i år 15 år med debutalbumet ”Vår sida av stan” genom att arrangera en konsert på Vasateatern den 13 oktober

Ison & Fille blev frontade nyligen framsidan av Kalle Anka & C:o, nu firar duon Ison Glasgow och Felipe Leiva Wenger 15-års jubileum av sin debutplatta ”Vår sida av stan”.

Detta genom att arrangera en exklusiv konsert på Vasateatern den 13 oktober. Albumet som släpptes 14 oktober 2002 var starten för en av Sveriges största hiphop-grupper. Sedan dess har det blivit hela fyra album till för Ison & Fille b.la.

Senaste albumet ”Länge leve vi” släpptes 2014, samma år som duon medverkade även i TV4:s “Så mycket bättre”. I ett meddelande säger Ison & Fille:

”Vår sida av stan” har betytt väldigt mycket för oss och vi har förstått att skivan har en speciell plats även hos många av de som följer oss och vår musik. Därför känns det fett kul och spännande att ställa sig på scenen igen för att fira ett sånt fint jubileum, tillsammans med vår tunga och trogna publik som supportat oss genom åren. Förutom låtar från ”Vår sida av stan” passar vi också på att plocka fram några fler låtar från våra tidigaste år, låtar som vi inte uppträtt med på väldigt länge, men som vi just därför ser extra mycket fram emot att få köra live igen!

Biljetter till konserten finns att köpa här. Tills dess kan ni lyssna på det klassiska albumet ”Vår sida av stan” nedan.

Foto: @artbyesse